Freiwillige-Feuerwehr
Löpsingen e.V.

Home | Kontakt | Impressum Bilder vom Feuerwehrfest 2005 Festumzug. Mittwoch | 25. April 2018

» Auswahl

» Webcams

» Termine bis 09.05.2018

Heute: keine Termine!

Diese Woche: keine Termine!

» Statistik::.

- Hits
- Besucher
- gleichzeitige Besucher
am 01.01.1970 1:00:00
- zur Zeit Online

» Patenbitten

Lied zum Patenbitten am 5. April 2004 in Pfäfflingen

Vorgetragen von Jörg Förschner und Hans-Georg Fischer.
Instrumentale Begleitung: Karl Kornmann, Christian Förschner und Bernd Meyer nach der Melodie „Ds Kiebale rennt“.

1.) Gotanobad Katerschneider sagat eich d`Lateara was d`Lepsear Fuirwehr von eich will, des wearat ui glei heara.

2.) Zo osre Feschttäg nächschtes Johr, do mechat mir eilada dia ganza Pfefflear Fuirwehr ond bitta eich als Pata.

3.) Ds 125er-Fescht wird gwieß a mords Komede mir mechdat feira mit eich zamm vom Donnerschte bis zom Mede.

4.) Feschtdama hommr o drbei, dia senn schea azomgschoba, von vorna und von henta o, des deffa dr scho globa.

5.) Läberkäs ond Bier drzua, i glob des schmeckt am jeda zom gmiatle sei heit brauchat mir heit koin mehr überreda.

6.) Drom veschprat fescht und lonts eich schmecka, mir hearat iatz auf zom senga,ond hoffa, daß mr an scheana Obad mitanand verbrenga.

Hier eine kleine Bildergalerie vom Patenbitten.